Ege Fren,Automechanika İstanbul'da Frenin Ustaları ile buluştu

keyboard_arrow_leftGeri

Bayraktar Grubu bünyesinde otomotiv tedarik sanayinin öncü ve yenilikçi kuruluşu olarak faaliyet gösteren Ege Fren, Türkiye'nin lider uluslararası otomotiv endüstri fuarı Automechanika İstanbul’a katıldı.

Avrupa’nın önde gelen ticari araç üreticilerinin orijinal fren, fren parçaları ve işlemeli otomotiv parçaları tedarikçisi olan Ege Fren, 4-7 Nisan 2019'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Automechanika İstanbul’a katıldı. Ziyaretçiler, Ege Fren standında Ege Fren’in ürün portföyüne eklediği yeni Ege Fren disk fren balatalarını ve TVS disk fren balatalarını inceleme fırsatı buldu. Standı ziyaret edenler ayrıca Ege Fren’in Türkiye’de tek yetkili satıcısı olduğu, Avrupa’nın önde gelen disk balata üreticilerinden Lumag firmasının ürünleri ve yine Türkiye’de tek yetkili satıcısı olduğu TVS firmasının ağır ticari araçlar için ürettiği kampana fren balataları hakkında da bilgi sahibi oldu.

Frenin ustaları ile Lumag firması yönetimini bir araya getiren davet;

Ege Fren, Automechanika İstanbul fuarında 6 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen davette 2016 yılı başında iş birliğine başladığı disk balata üreticisi Lumag firması yetkilileri ile yurtiçi bayilerini ve fren servislerini buluşturdu. Ege Fren’in standında gerçekleşen davet, Ege Fren Genel Müdürü Sinan Akın, Lumag firması Satış Direktör Yardımcısı Alicja Jankowiak, Ege Fren Yedek Parça Müdürü Fatih Kömürcü’nün katılımlarıyla gerçekleşti.