Ege Fren A.Ş. 19/09/2019 tarihi itibari ile TS EN ISO27001:2013 belgesini almaya hak kazanmıştır

keyboard_arrow_leftGeri

Başarlı bir denetim süreci ve yoğun çalışmanın ardından ,Ege Fren A.Ş. 19/09/2019 tarihi itibari ile TS EN ISO27001:2013 belgesini almaya hak kazanmıştır.

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, işletmelerin, veri ihlallerine karşı hareket edebilmesi için , uygun bir Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemine sahip olmaları zorunludur. ISO 27001, bilgilerin ve varlıkların güvenliğini sağlamak için yönetilen sistematik bir yaklaşımdır.

Global olarak tanınan sertifika, organizasyon kapsamında bir bilgi güvenliği yönetim sistemi oluşturmak, uygulamak, sürdürmek ve sürekli olarak iyileştirmek için gerekenleri belirler. Ayrıca, kuruluşun ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bilgi güvenliği risklerinin değerlendirilmesi ve ortadan kaldırılması için gereklilikleri de zorunlu kılar.

ISO27001, işletmelerin bilgi güvenliği tehditlerine karşı daha esnek ve duyarlı olmalarına yardımcı olur. Sertifikasyonun sağlanması, uluslararası düzeyde tanınan bilgi güvenliği kontrollerinin bilgi varlıklarını korumak için uygulandığı güvencesini sağlar.

Güvenlik açıklarının belirlenmesi ve zaman içinde düzeltici önlemlerin alınması, kuruluşların, müşterilerine, iş ortaklarına ve tedarikçilerine bilgilerini korumaya kararlı oldukları konusunda net bir mesaj gönderir.