Ege Fren Yedek Parça

keyboard_arrow_leftGeri

Ege Fren A.Ş. kurulduğu 1987 yılından bu yana Avrupa’nın önde gelen ticari araç üreticilerinin orijinal fren ve fren parçaları tedarikçisi konumunda bulunmaktadır.

Ege Fren tüm fren yedek parçalarının üretim operasyonlarında son teknolojiyi kullanarak uzun ömürlü ve güvenilir ürünler elde etmekte ve müşterilerine daha güvenilir yolu sunmaktadır.

Ege Fren, ağır vasıta fren yedek parçaları konusunda geniş bir ürün gamına sahiptir. Sürekli iyileştirme anlayışı, teknik bilgisi ve sektördeki deneyimiyle yenileme pazarı için sunduğu Ege Fren™ Disk Fren Grubu Ürünleri (Kaliper Tamir Takımları, Fren Diskleri ve Disk Fren Körükleri), Ege Fren™ Kampana Fren Grubu Ürünleri (Kampana Fren Parçaları, Fren Pabuçları, Fren Kampanaları, Kampana Fren Körükleri ve Boşluk Ayarlayıcıları), Ege Fren™ Sürtünme Parçaları Grubu Ürünleri (Kampana Fren Balataları ve Disk Fren Balataları) ve Ege Fren™ Teker Grubu Ürünleriyle (Bijonlar ve Poyralar) ulusal pazarın yanı sıra global pazarın standartlarını da belirlemeye devam etmektedir.

Dış pazarlara erişim konusunda çok önemli avantajlara sahip olan Ege Fren, kusursuz yedek parça organizasyonu ile ürünlerini 40 ülkeye ihraç etmektedir.

Ege Fren sahip olduğu “Arge Merkezi” statüsü ile gerçekleştirdiği Ar-Ge aktiviteleri sayesinde de geleceğin yenilikçi dünyasını yakalayıp, küresel markette faaliyet gösteren müşterilerinin sürekli değişen ihtiyaçlarına ve teknolojik ilerlemelere hızla cevap verebilmektedir.

Ege Fren, amaç ve bağlamları çerçevesinde üstün kaliteliyi, rekabetçi fiyatlarla, tam zamanında ve mükemmel hizmet ile sunmakta, müşterilerinin aradığı, güvendiği ve tercih ettiği bir tedarikçi olarak bu konumdaki sürekliliğini korumaktadır.